Activități online

Ateliere și ghidaj în efectuarea temelor

Din 4 octombrie, oferim suport pentru efectuarea temelor și organizăm zilnic ateliere educative și distractive. Ne propunem în acest fel să fim alături de copiii care urmează școala online sau în format hibrid și să organizăm pentru ei și împreună cu ei activități educaționale de calitate.

cursuri online pentru copii
cursuri online SOS Planet
cursuri online pentru copii

Ofertă pachete online,
oferite zilnic, de luni până vineri

Pachetul Exploratorului

(dedicat copiilor din clasa pregătitoare, clasa I și a II-a)

Varianta Standard
ateliere tematice
45 minute/zi

 • Lumea emoțiilor
 • Limba engleză
 • Povești
 • Descoperirea lumii
 • Arts&Crafts

Preț lunar: 400 RON

Varianta Plus
ghidaj în efectuarea temelor
1h/zi
ateliere tematice
45 minute/zi

 • Lumea emoțiilor
 • Limba engleză
 • Povești
 • Descoperirea lumii
 • Arts&Crafts

Preț lunar: 700 RON

Pachetul Aventurierului

(dedicat copiilor din clasele a a III-a și a IV-a)

Varianta Standard
ateliere tematice
60 minute/zi

 • Lumea emoțiilor
 • Limba engleză
 • Povești
 • Descoperirea lumii
 • Arts&Crafts

Preț lunar: 400 RON

Varianta Plus
ghidaj în efectuarea temelor
1h30/zi
ateliere tematice
45 minute/zi

 • Lumea emoțiilor
 • Limba engleză
 • Povești
 • Descoperirea lumii
 • Arts&Crafts

Preț lunar: 700 RON

Descrierea Variantei Standard (ateliere tematice)
Varianta Standard este organizată cu o grupă de cel mult 12 copii din categorii de vârstă apropiate. Atelierele sunt organizate de luni până vineri, în a doua parte a zilei și au o durată de 45, respectiv 60 de minute. Acestea acoperă teme precum cele descrise mai jos, iar scopul acestora este acela de a oferi copiilor un mediu de învățare și dezvoltare de abilități folosind metode bazate pe joc, mișcare, experimentare și prezentarea de informații:

1. Atelierul ”Lumea emoțiilor” – Vorbim despre emoții, învățăm să le numim și găsim împreună strategii prin care să ne împrietenim cu ele. Exersăm empatia, ne oferim mesaje cadou și celebrăm fiecare descoperire despre noi și despre ceilați.
2. Atelierul de limbă engleză – Ne folosim de jocuri, cântece, mișcare și de creativitate pentru ca învățarea limbii engleze să devină ușoară și amuzantă.
3. Atelierul de povești – Iubim poveștile, fie că sunt citite, inventate sau chiar însuflețite de către copii. Ne punem întrebări, dezbatem și descoperim noi cuvinte și sensuri pe care să le adăugăm în tolba noastră de povestitori.
4. Atelierul de descoperire a lumii – Ne facem bagajul și suntem gata de o nouă aventură! Luă cu noi curiozitatea și pornim în jurul lumii, unde ne așteaptă noi prieteni și provocări! Cu harta în mână, călătorim din Europa și până în Australia, vizităm locuri de poveste și îi lăsăm pe băștinași să ne ghideze prin lumea lor.
5. Atelierul „Arts & Crafts” – Vizităm atelierele în care artiștii lucrează, facem cunoștință cu ei, le ascultăm poveștile și experimentăm noi tehnici de lucru. Combinăm forme, culori și materiale felurite și la final, cu zâmbetul pe buze și cu poftă de joacă, o luăm de la capăt!

Descrierea Variantei Plus
Varianta Plus presupune existența grupelor formate din 5-6 copii din interiorului aceleiași clase sau an de studiu. Pentru a crea grupe cât mai omogene, vă cerem sprijinul în a da mai departe vestea că ne căutăm Exploratori și Aventurieri către comunitatea școlară din care copilul dumneavoastră face parte. De asemenea, cu acordul prealabil, ne-am bucura mult să intrăm în contact cu învățătoarea/învățătorul de la clasă, astfel încât, unindu-ne eforturile, să le oferim copiilor coerență și claritate zi de zi.

În ghidajul pe care îl oferim în ceea ce privește efectuarea temelor includem și principii care presupun creșterea autonomiei și a rezilienței copiilor, exersarea gândirii critice, dezvoltarea concentrării și a capacității de a rămâne în sarcină și folosirea elementelor concrete pentru a explica conceptele abstracte.

Ne dorim ca parteneriatul cu dumneavoastră, părinții, să stea la baza programelor pe care le derulăm cu și pentru copii, astfel că, la cerere, oferim sesiuni de feedback și de consiliere a părinților sau întâlniri de comunitate. Periodic, vă vom trimite buletine informative referitoare la activitățile desfășurate de copii în cadrul SOS Planet.

În săptămâna aferentă vacanței de toamnă (26-30 octombrie), vom avea un program special, care include:
– ateliere distractive și de descoperire zilnice, pornind de la interesele copiilor (gătit, experimente, bricolaj, creare de animații).
– „Show & tell” – copiii sunt cei care preiau inițiativa și își prezintă pasiunile în fața colegilor
– invitați speciali

Reduceri și bonusuri

 • Pentru înscrierile rezultate în urma recomandărilor dumnevoastră, oferim o reducere de până la 20% din prețul programului în prima lună
 • Pentru înscrierile realizate până pe 21 octombrie, pachetul destinat celei de a doua luni de contract include o reducere de 10% din prețul lunar
 • Oferim prioritate la înscrierea în programul offline, atunci când va fi lansat
suport educativ

Pentru informații suplimentare, inclusiv privitoare la înscrieri, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0771287068 sau la adresa de e-mail afterschool@sos-planet.ro.

Este un program interesant pentru copilul tău?


@ – Intenție de înscriere

Trimite-ne acum câteva informații și preferințele pentru acest program, iar noi te vom contacta cat de repede posibil!

Clasa în care este copilul tău (obligatoriu)

Tipul de program educațional pe care îl urmează (obligatoriu)

Dorești să beneficieze de următorul program (obligatoriu)

Sunt de acord cu stocarea și utilizarea datelor mele de către acest site web.

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.