facebook pixel

Program afterschool

Program afterschool – o comunitate de învățare unde copiii se echipează pentru viitor

Beneficiile programului afterschool SOS Planet

Învățare și respect pentru copii

Învățarea în cadrul Afterschool-ului SOS Planet se bazează pe colaborare, blândețe și orientare către nevoile și interesele fiecărui copil. Ne asigurăm întotdeauna că menținem un echilibru între manifestarea individualității fiecărui copil și trasarea unor limite sănătoase.

Experiențe practice și creative

Copiii învață cel mai bine atunci când experimentează, când sunt curioși și când participă activ la procesul de învățare. Pe toate le punem la lucru într-un spațiu în care ne concentrăm pe o învățare practică și cât mai aplicată, nu doar pe realizarea temelor.

Joacă în natură

Curtea Afterschool-ului SOS Planet ne oferă oportunități minunate de explorare, descoperire, conectare la noi și la ceilalți. În spațiul nostru verde și generos, copiii își vor exersa curiozitatea și se vor bucura de joacă și activități în aer liber.

Program afterschool, sala de clasa 1, SOS Planet
Program afterschool, sala de clasa 2, SOS Planet
Program afterschool, sala de clasa 3, SOS Planet

Taxa serviciilor educationale (program 11:00 – 18:00) – este de 1454 lei/lună

Taxa aferentă meselor* (prânz și gustarea de după-amiază) – este de 546 lei/lună
*pretul este valabil pentru o perioada de maxim 6 luni tinand cont de contextul economic si oferta primită de la furnizor.

Prețul serviciilor de mai sus nu include următoarele:

  • activitățile opționale (asigurate la cerere) și cheltuielile care ar putea să fie necesare pentru diferite opționale: echipament sportiv, manual/caiet de limbă străină, etc.
  • activitățile extracurriculare (excursii, vizite, evenimente de comunitate, etc.)

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului, în limita locurilor disponibile.

Discount-uri acordate:

  • Discount de 10% doar din taxa serviciilor educationale pentru fiecare minim 2 frați înscriși, potrivit principiului SOS Satele Copiilor România care susține frații să rămână împreună (pe toată perioada derulării contractului);

* Prin serviciile sale, SOS Satele Copiilor România susține frații să crească și să aibă experiențe de viață împreună.

Program after school – oferta educațională

Orarul zilnic al programului afterschool SOS Planet | 11:00 – 18:00

Primirea / preluarea copiilor de la școală

Activități libere / program de relaxare

Masa de prânz

Efectuarea temelor: efectuarea individuală a temelor, verificarea temelor prin discuții cu profesorul

Clase de opțional (ex: karate, robotică, alte cursuri opționale din ofertă) / ateliere tematice (ex: dezvoltare socio-emoțională, engleză, gatit)

Activități recreative indoor/outdoor

* În intervalul în care se derulează clasa/ele de opționale care sunt la alegere, copiii care nu sunt înscriși la aceste opționale vor avea activități de relaxare / joacă sau ateliere tematice.

Ce spun copiii și părinții programului afterschool SOS Planet?

Aylin se simte extraordinar de bine la voi. Mi-a plăcut că și-a făcut temele zilnic, că a petrecut timp afară și că am luat-o mereu într-o stare fizică și psihică echilibrată, ceea ce îmi spune că mediul în care a stat este unul echilibrat și minunat.

Camelia A. (mama lui Aylin)

Pentru informații suplimentare, inclusiv privitoare la înscrieri, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0771287068 sau la adresa de e-mail afterschool@sos-planet.ro.

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.