facebook pixel

Atelierele noastre

Ateliere zilnice de joacă, descoperire și dezvoltare personală

Hai să ne descoperi!

Pentru informații suplimentare, inclusiv privitoare la înscrieri, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0771 287 068 sau la adresa de e-mail afterschool@sos-planet.ro.

Descriere ateliere oferite

Lumea emoțiilor

Lumea emoțiilor

Îi invităm pe copii într-o călătorie vastă, unde abordăm subiecte precum: empatia, compasiunea, comportamentele și gândurile pe care le avem, sănătatea noastră, familia și oamenii importanți din viața noastră, etapele de dezvoltare ale omului, pasiuni, aptitudini, societate, conștientizare civică și multe alte teme, în funcție de interesele copiilor.

Susținem și încurajăm creșterea armonioasă a copiilor pe toate cele trei planuri: psihologic, emoțional și social, iar pentru acest lucru, ne folosim de jocurile de rol, de improvizație, de povești, jurnale, desen sau modelaj.

Limba engleză

Limba engleză

Ne folosim de jocuri, dans, mimă și chiar de provocări haioase, astfel încât învățarea limbii engleze să fie o activitate îndrăgită de către copii. În fiecare lună, construim atelierele în jurul unui joc principal, cu care copiii sunt deja familiarizați.

Provocarea pe care le-o propunem copiilor este aceea ca, la finalul întâlnirilor din luna respectivă, să putem să jucăm acest joc folosindu-ne de vocabularul în limba engleză învățat împreună.

Atelierul de povești

Atelierul micilor artiști

Exersăm diverse tehnici de desen, construim diorame, clădiri și marionete și descoperim noi modalități artistice de a ne exprima. Vom afla împreună lucruri haioase despre pictori și sculptori celebri și vom pleca într-o călătorie de descoperire a propriului stil de artă, formând astfel cel mai tânăr club de artiști în devenire.

Scopul nostru este acela de a le oferi copiilor o gamă largă de moduri de exprimare prin artă, pentru a-i inspira și încuraja să își dezvolte imaginația și îndemânarea.

Descoperirea lumii

Descoperirea lumii

Ne facem bagajul și suntem gata de o nouă aventură! În cadrul atelierului, descoperim întreaga lume, cu tot cu plantele și animalele ei minunate, ba chiar poposi și în spațiu, unde vom explora întreg Universul. Ne propunem să călătorim în timp și să cunoaștem culturile antice, urmând mai apoi să ne propulsăm direct în viitor, în lumea roboților și a științelor.

Aventura noastră antrenează spiritul de observație, curajul de a experimenta și curiozitatea față de lumea înconjurătoare. De-a lungul acesteia, ne folosim de joacă și de provocări creative, menite să le stimuleze copiilor inteligența, iar pentru cei mai pasionați, va servi drept inițiere în lumea oamenilor de știință.

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.