facebook pixel

Ateliere pentru copii

Ateliere zilnice de joacă, descoperire și dezvoltare personală

Organizăm ateliere de cunoaștere și dezvoltare personală pentru copiii înscriși la SOS Planet Afterschool și le oferim acestora oportunități de creștere și de interrelaționare.

Descriere ateliere / opționale oferite

atelier lumea emotiilor sos planet afterschool bucuresti

Lumea emoțiilor

Îi invităm pe copii într-o călătorie vastă, unde abordăm subiecte precum: empatia, compasiunea, comportamentele și gândurile pe care le avem, sănătatea noastră, familia și oamenii importanți din viața noastră, etapele de dezvoltare ale omului, pasiuni, aptitudini, societate, conștientizare civică și multe alte teme.

atelier de limba engleza sos planet afterschool bucuresti

Limba engleză

Ne folosim de jocuri, dans, mimă și chiar de provocări haioase, astfel încât învățarea limbii engleze să fie o activitate îndrăgită de către copii. În fiecare lună, construim atelierele în jurul unui joc principal, cu care copiii sunt deja familiarizați.

atelier robotica sos planet afterschool bucuresti

Robotică

În cadrul clasei de robotică, copiii construiesc diverse modele pe care le aduc la viață cu ajutorul unui program software intuitiv, creat special pentru copii. Programarea vizuală, de tip drag & drop, se face pe laptopuri şi tablete, iar construcţia se realizează folosind mult îndrăgitele piese LEGO. Activitățile ajută la dezvoltarea abilităților şi cunoștiințelor în domenii precum știință, tehnologie, inginerie, arte și matematică (STEAM).

atelier de karate sos planet afterschool bucuresti

Karate

În etapa de creștere, un copil asimilează foarte ușor tot ceea ce este în jurul lui. De aceea, este important să intre în contact cu activități care să îl ajute să se dezvolte fizic și psihic în sens pozitiv. Shotokan este stilul de karate pe care lucrăm cu copiii, această tehnică pune accent pe poziţiile adânci şi lungi, pe tehnicile eficace în lupta de la distanţă şi pe dezvoltarea vitezei. Tehnicile de mâini şi cele de picior apar în proporţii egale.

atelier de gatit in limba engleza sos planet afterschool bucuresti

GATIT / Cooking

Atelier predat in limba engleza

Invatam sa gatim retete sanatoase, ne distram si vorbim limba engleza. Combinam ingrediente naturale, jonglam cu arome apetisante si ne imprietenim in timp ce le devoram.

atelier de actorie sos planet afterschool bucuresti

Actorie

Capacitatea de a te exprima este cea mai importantă abilitate pe care un copil o poate dobândi, deoarece aceasta dezvoltă încrederea în sine, empatia și asigură o comunicare sinceră și eficientă cu cei din jur, toate acestea fiind aspecte foarte importante în formarea unui adult sănătos din punct de vedere emoțional.

Atelierul acesta își propune să scoată la iveală personalitatea copilului dumneavoastră în așa fel încât acesta să își poată exprima liber sentimentele, reușind astfel să pună bazele formării unui om echilibrat, asertiv, dezinvolt si autentic.

atelier educatie pentru natura

ATELIER DE EDUCATIE PENTRU NATURĂ (#FridaysForFuture)

In cadrul acestui atelier copiii vor avea ocazia sa invete despre importanta și frumusețea naturii din jurul nostru, despre cum sa o protejeze și cum să se conecteze cu ea. Atelierul este distractiv si interactiv, iar spatiul verde din jurul clădirii noastre le oferă copiilor o bună oportunitate de observare a păsărilor, insectelor, veverițelor si a copacilor. Doar prin conectare cu natura copiii de astazi vor învăța să o iubească și să o respecte și să devină adultii responsabili de maine.

Ce spun copiii și părinții SOS Planet Afterschool?

Vreau să vă mulțumesc atât în numele meu, cât și în numele fetiței mele pentru experiența frumoasă pe care a trăit-o alături de voi și datorită vouă. Și acum, după cîteva zile, din când în când mai zice câte ceva de voi, de cât de drăguțe ați fost, de cât de mult i-ați plăcut…
A fost foarte încântată să vă cunoască și să participe la acest atelier.
În plus, mi-a povestit încântată de intervenția neașteptată a pisicilor, ea iubește pisicile.
Într-un final, eu am fost cea care a ieșit în câștig, deoarece m-am ales cu o surpriză: am primit eu ariciul, iar pe el au fost scrise gândurile ei sincere… a scris ce îi place să facem împreună…

Ana S. (mama Ioanei)

Pentru informații suplimentare, inclusiv privitoare la înscrieri la programele SOS Planet After school, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0771 287 068 sau la adresa de e-mail afterschool@sos-planet.ro.

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.