facebook pixel

Bursele SOS Planet Afterschool

Bursele SOS Planet

Bursele SOS Planet Afterschool. Un program de acces gratuit la spațiul de învățare SOS Planet pentru copiii din medii vulnerabile.

La SOS Planet, credem că toți copiii merită cel mai bun viitor posibil. Pentru ca el să devină realitate, o educație bazată pe colaborare și incluziune poate face diferența.

Lipsa accesului la educație incluzivă de calitate reduce dramatic șansele copiilor de a-și valorifica potențialul, de a deprinde abilități esențiale pentru viața lor și de a-și câștiga traiul ca adulți.

Prin criterii de selecție pe care le-am pus la punct cu atenție și multă grijă, alegem poveștile copiilor cărora educația să le dea o șansă la un viitor mai bun.

Bursele SOS Planet Afterschool înseamnă acces gratuit pe durata anului scolar pentru copiii din medii sociale defavorizate la programele noastre complete de învățare dedicate ciclului primar, precum și la facilitățile de catering și activități opționale.

Cine poate beneficia de Bursele SOS Planet Afterschool?

Criterii de eligibilitate:

  • Copii cu bursă socială și care fac parte din familii cu o situație materială precară, respectiv cu 1 singur venit lunar, iar cuantumul acestuia nu depășește valoarea salariului minim garantat/membru de familie; 
  • Copii care provin din familii cu număr mare de membrii (peste 4 copii), iar venitul pe întreaga familie nu depășește 5000 lei; 
  • Copii care provin din familii afectate de violență, consum de alcool și droguri; 
  • Copii care provin din familii monoparentale, iar venitul pe membru de familie nu depășește valoarea salariului minim; 
  • Copii care provin din familii în care copiii sau părinții sunt afectați de o dizabilitate sau de o boala grava;
  • Copiii care beneficiază de măsură de protecție – plasament.

Cum se realizează înscrierea?

Dacă te regăsești într-una dintre situațiile de mai sus sau dacă crezi că împreună putem ajuta un copil, te îndemnăm să ne scrii la afterschool@sos-planet.ro sau să ne suni la numărul 0771 287 068

Softelligence
BASF

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.