facebook pixel

Echipa

O echipă cu experiență

Echipa noastră este formată din specialiști:

  • care au o experiență relevantă în lucrul cu copiii
  • gata oricând să îi ajute pe copii să exprime fără teamă ce gândesc sau simt, să îi asculte și să îi îndrume, să îi susțină într-o învățare experiențială
  • gata să contribuie la crearea și întreținerea unei atmosfere relaxante, de grijă și importanță pentru copii

Echipa noastră este completată de profesorii colaboratori care desfășoară cursurile opționale.

Echipa SOS Planet se prezintă

Adela Munteanu

Adela Munteanu

Coordonator

Sunt licențiată în asistență socială, însă experiența mea cea mai relevantă vine din sistemul educațional alternativ, ca urmare a ultimilor ani, în care am ghidat copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani din postura de educator Montessori.
Sunt pasionată de universul relațiilor și de învățare, iar în această călătorie de (auto)descoperire, un impact major l-a avut programul ”Cercul Siguranței”, care m-a ajutat să mă conectez cu părinții din comunitățile în care am lucrat și să le înțeleg mai bine provocările și viața interioară.
În prezent, studiez metoda ESPERE și învăț zi de zi cum să comunic într-un mod relațional, hrănind în mod conștient relațiile care îmi îmbogățesc viața și onorându-le pe cele care au ajuns la final.
În timpul liber, îmi place să grădinăresc (atât cât îmi permite traiul urban), să gătesc și să descopăr noi moduri prin care pot avea un stil de viață cât mai sustenabil și natural. Iubesc muzica folk și vacanțele care includ marea, cortul, hamacul și multe cărți.

Daiana C. Albeanu

Daiana C. Albeanu

Facilitator

Sunt Daiana C. Albeanu, om pasionat de viață în toate formele în care ea există, motiv ce m-a făcut să fiu dintotdeauna orientată către a cunoaște cât mai multe despre tot ceea ce este viu.
Mă pasionează scrisul, lectura de calitate și muntele. Îmi place să cutreier păduri, explorând natura și transformările prin care ea trece, pentru că asta îmi reamintește de traseul nostru prin viață, care este într-o continuă schimbare.
De profesie sunt psihoterapeut, într-un proces formativ continuu ce cred că va dura toată viața. A fi alături, a îndruma și a facilita drumul către autocunoaștere este, pentru mine, precum o chemare, ceva ce simt să fac.
De aceea îmi doresc să lucrez cu copiii, pentru că ei sunt încă în primăvara lor existențială, curioși, deschiși și primitori, având nevoie de o îndrumare cât mai potrivită pentru a-și descoperi unicitatea și aptitudinile.
Un alt motiv pentru care am ales să lucrez cu copiii este faptul că le apreciez extraordinar de mult intuiția și înțelepciunea, două resurse foarte importante pe care noi, adulții, le putem învăța de la ei.
În lumea copiilor, viața este o expediție de cercetare, o aventură în care se pot descoperi comori la tot pasul. Eu îmi doresc să le fiu ghid, să le ofer busola, binoclul și harta pentru a face din călătoria lor una de excepție.

Ana-Maria Șerban

Ana-Maria Șerban

Facilitator

Prima mea iubire este arta, domeniu cuprinzător care, în sufletul meu, oferă procesului de învățare locul fruntaș.
Am o pasiune fără margini pentru cunoaștere, ador copiii și îmi doresc să contribui la crearea unei lumi mai bune pentru ei. Îmi propun să împărtășesc toate cunoștințele pe care le-am dobândit de-a lungul timpului într-un mod cât mai plăcut și amuzant și să reprezint un stâlp de susținere în dezvoltarea armonioasă a copiilor, în timp ce cresc și învăț împreună cu ei.
Sunt o fostă studentă la Arhitectură, absolventă de Comunicare și PR, deci reprofilată, mereu în căutare de un mediu și o activitate care îmi combină pasiunile și îmi oferă libertatea de a fi creativă.
Mi-am petrecut ultimii 4 ani dedicându-mă copiilor și creării unor proiecte și structuri educative și interactive, prin care cei mici își redescoperă și îmbrățișează curiozitatea înnăscută.
În momentul de față, studiez 4 limbi străine, iar în timpul liber pictez, proiectez machete, scriu scenarii și gătesc.

echipa

Sistem educațional deschis

Sistemul educațional deschis pe care îl practicăm și care presupune o colaborare permanentă a colegilor noștri cu copilul, cu familia sa și cu școala, ne susține în actualizarea continuă a procesului didactic și de dezvoltare a fiecărui copil.

echipa sos planet afterschool

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.