facebook pixel

Evenimente

Evenimente SOS Planet After School

Atelierele iernii

Atelierele Iernii

21-24 decembrie

Eveniment Facebook aici

“Într-o noapte târzie, când toate felinarele erau aprinse, au început să cadă primii fulgi de nea.” – așa încep, de obicei, poveștile de iarnă…

Noi, la SOS Planet, ne-am gândit să ne-ncepem vacanța de iarnă alături de voi, dragi copii! Am apelat la pofta noastră de joacă și de descoperire și am construit o poveste de iarnă așa cum ne place nouă: plină de activități creative, jocuri distractive, provocări dintre cele mai haioase și personaje pline de magie!

Povestea noastră de iarnă conține 4 ateliere:

”Globul de zăpadă”
”Dans și Yoga”
”Crăciunul în jurul lumii”
”Petrecere în pijamale”

Vă așteptăm, dragi reni înzăpeziți sau urși polari cu chef de dans, să celebrăm împreună sosirea iernii, timp de 4 zile, cu activități una și-una!

Cele 4 ateliere se adresează copiilor din clasele primare.

Costul este de 100 lei (întregul pachet de 4 ateliere) sau de 25 lei/atelier.

atelier de prajiturit

Atelier de prăjiturit

21-24 decembrie

Eveniment Facebook aici

Dragi pasionați de prăjiturit (și de consumat ceea ce prăjituriți), SOS Planet vă invită să luați parte la 4 întâlniri în care vom crea cadouri dulci, la propriu și la figurat, pe care le vom oferi apoi celor dragi!

Timp de 4 zile, vom afla descoperi împreună bazele cofetăriei fără cuptor și fără zahăr, vom inventa rețete delicioase și sănătoase, vom decora deserturile rezultate în spiritul sărbătorilor de iarnă. Le vom transpune apoi în cadouri pentru cele mai importante persoane din viața noastră! Ingredientul principal pe care îl vom folosi de fiecare dată va fi, bineînțeles, IUBIREA!

Cei doi chefi cofetari care ne vor ghida fiecare pas prin bucătărie sunt dragile noastre Ana și Daiana, care abia așteaptă să vă introducă în minunanta lume a deserturilor! Spălați-vă, așadar, mâinile, suflecați-vă mânecile, puneți-vă șorțul de gătit și să începem!

Acest atelier include 4 întâlniri zilnice (de luni, 21 decembrie și până joi, 24 decembrie), cu o durată de o oră fiecare și care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. La întâlnirile 3 și 4, copiilor li se pot alătura și părinții.

Costul întregului atelier este de 100 lei.
După înscriere, veți primi pe adresa de email furnizată detaliile necesare pentru efectuarea plății.

online camp

Tabăra online SOS Planet

4-8 ianuarie 2021

Eveniment Facebook aici

Iată că a sosit momentul pentru ca Tabăra online SOS Planet (SOS Planet Online Camp) să își deschidă larg porțile! Suntem nerăbdători să îi cunoaștem pe copiii care sunt în căutarea unei echipe cu care să se distreze și cu ajutorul căreia să își dezvolte abilitățile de explorator sau de aventurier! Tabăra SOS Planet și-a propus ca, indiferent de circumstanțe, să se asigure că aventurierii și exploratorii noștri vor fi cuprinși de spiritul taberei, chiar și din interiorul propriilor case!

Vom construi corturi și căsuțe pentru păsărele, vom pleca într-o vânătoare de comori, vom participa la propriul teatru de umbre, vom dansa și vom cânta în jurul unui foc de tabără altfel, alături de multe, multe, multe alte activități și joculețe haioase pe care abia așteptăm să le organizăm împreună!

Nu mai stați pe gânduri, dragi exploratori și aventurieri! Haideți alături de noi, într-o aventură cum nu s-a mai văzut!

SOS Planet Online Camp include 5 întâlniri zilnice (de luni, 4 ianuarie și până vineri, 8 ianuarie) și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Locurile sunt limitate!

Costul Taberei este de 150 lei.
După înscriere, veți primi pe adresa de email furnizată detaliile necesare pentru efectuarea plății.

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.