facebook pixel

Impactul nostru

Angajamentul nostru pentru viitorul copiilor

After school-ul SOS PLANET este angajamentul nostru pentru viitorul copiilor, în care aceștia AZI vor învăța, se vor juca, vor visa și astfel vor deveni adulți mai echipați pentru ziua de MÂINE.

Este un after school cu o curriculă diversificată, menită sa combine pregătirea temelor cu joaca, cu educația și cu elemente de dezvoltare personală.

copii sos planet afterschool
copii sos planet afterschool

Prin participarea la programele noastre, copiii vor avea o integrare școlară mai bună, vor fi capabili să își facă singuri temele sau cu un minim suport, vor lega prietenii, vor învăța cum să devină cetățeni activi și vor dobândi noi abilități de viață.

Copiii – partenerii noștri

Urmărim evoluția fiecărui copil și suntem în legătură cu părinții pentru a-i încuraja pe copii să se dezvolte și să aibă încredere în propriile resurse. Facem acest lucru având copiii drept parteneri în propria creștere și învățare.

Împărtășim din experiența noastră

Împărtășim din experiența noastră și din cea a federației din care suntem parte, SOS Children’s Villages International, și susținem copiii, părinții și profesioniștii în educație prin organizarea de cursuri, ateliere, grupuri de suport.

copii sos planet afterschool

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.