Implică-te

Un proiect incluziv

After school-ul SOS PLANET este un proiect incluziv care susține deopotrivă atât copiii care frecventează cursurile școlilor din vecinătate și sunt înscriși de părinți cât și copii din comunitate proveniți din familii cu situații familiale dificile care pot avea astfel acces la educație și care sunt referiți de școli, cu acordul părinților. Pentru aceștia din urmă, proiectul nostru și suportul tău sunt singura lor șansă la educație si la un viitor mai bun.

grija pentru copii

Susține un copil cu mai puține șanse la educație

Te poți implica în a susține un copil cu mai puține șanse la educație înainte și după școală! Prin sprijinul tău, un copil poate să frecventeze After school-ul SOS PLANET și să beneficieze de:

  • Masa (prânz si gustare)
  • Transport
  • Suport școlar
  • Activități extracurriculare (vizite la muzee / expoziții; spectacole de teatru / circ / film; 1 excursie; aniversare; serbare de Crăciun); * atunci când sunt stabilite cu ceilalți copii din grupă
  • Opționale (max. 2 opționale /copil /săptămână)
  • Îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite (o singură dată oferite / semestru)

Poți vedea mai multe informațiile despre campaniile SOS vizitând site-ul Asociației SOS SATELE COPIILOR ROMÂNIA.

implicare sos planet afterschool

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.