facebook pixel

Model educațional

Modelul nostru educațional

Învățare cu blândețe și respect pentru copii

Învățarea la SOS Planet se bazează pe colaborare, blândețe și orientare către nevoile și interesele fiecărui copil. Ne asigurăm întotdeauna că menținem un echilibru între manifestarea individualității fiecărui copil și trasarea unor limite sănătoase.

Experiențe practice și creative

Copiii învață cel mai bine atunci când experimentează, când sunt curioși și când participă activ la procesul de învățare. Pe toate le punem la lucru într-un spațiu sigur, în care ne concentrăm pe o învățare practică și cât mai aplicată, nu doar pe realizarea temelor.

Dezvoltare socio-emoțională

Îi orientăm pe copii să-și dezvolte abilități pe toate cele trei planuri: cognitiv, emoțional și social. Îi ajutăm astfel să-și dezvolte gândirea critică, să devină mai autonomi, să-și pună în practică creativitatea și să-și exerseze inteligența emoțională.

Joacă în natură

Natura ne oferă oportunități minunate de explorare, descoperire, conectare la noi și la ceilalți. În spațiul nostru verde și generos, copiii își vor exersa curiozitatea și se vor bucura de joacă și activități în aer liber.

SOS Sat Bucuresti

Ce înseamnă comunitatea SOS Planet

Libertate, autonomie și responsabilitate

Îi încurajăm pe copii să se exprime liber, le respectăm individualitatea (ritmul de lucru, starea emoțională, nevoile concrete) și le oferim posibilitatea de a contribui activ la planificarea și desfășurarea procesului personal de creștere și învățare.

Profesori-mentori

Profesorii SOS Planet acționează ca mentori. Aceștia oferă ghidare, orientare și susținere, astfel încât copiii să învețe cum să gestioneze conflicte, cum să își exprime mai bine nevoile și cum să ia decizii cu responsabilitate.

Parteneriat

Facem echipă cu părinții, comunicăm strâns cu aceștia și ne bucurăm să îi implicăm activ în procesul de dezvoltare personală a copiilor.

Relații sănătoase

Creăm un spațiu sigur emoțional, respectăm diferențele și particularitățile fiecărui copil, comunicăm deschis și empatic și punem accent pe construirea de relații armonioase atât între copii, cât și în raportul copil-educator, copil-părinte și părinte-educator.

Comunitate

Spunem adesea că suntem mai mult decât un afterschool. Acționăm ca un hub educațional și o comunitate deschisă părinților, copiilor, partenerilor și tuturor persoanelor interesate de o educație armonioasă, ce pregătește copiii pentru cel mai bun viitor posibil.

Încredere

Întregul program de învățare se bazează pe încredere. Îi încurajăm, îi susținem și îi ghidăm pe copii, astfel încât ei să își dezvolte le dezvoltăm încrederea în ei înșiși.

copii sos planet afterschool
copii sos planet afterschool
copii sos planet afterschool
copii sos planet afterschool
copii sos planet afterschool

Spațiul de învățare SOS Planet

 • Locație centrală și ușor accesibilă (Calea Floreasca nr. 165, sector 1, București);
 • Spațiu exterior generos și sigur, în care desfășurăm multe activități în aer liber;
 • Loc de joacă departe de traficul și zgomotul orașului;
 • Teren de sport;
 • Scenă în aer liber, unde organizăm spectacole și/ sau evenimente;
 • O sală interioară dedicată activităților de relaxare și mișcare;
 • Cele mai importante activități pentru dezvoltarea copilului – incluse: limba engleză, ateliere de povești, activități creative și artistice, precum și posibilitatea de a accesa opționale variate (programare, coaching 4kids, limba germană, yoga, arte marțiale/ aikido, chitară, șah etc.);
 • Masă de prânz și gustare de după-amiază preparate din ingrediente proaspete și sănătoase;
 • Posibilitatea de a apela la transport dedicat;
 • O atmosferă primitoare, incluzivă, deschisă;
 • Profesori-mentori, motivați să lucreze cu copiii și să le acorde întreaga lor atenție;
 • Respectarea tuturor regulilor sanitare adaptate contextului.
copii sos planet afterschool
copii sos planet afterschool

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.