Povestea noastră

SOS Planet After School

Facem parte din asociația SOS SATELE COPIILOR ROMÂNIA care, de peste 26 ani, schimbă viitorul copiilor din România oferindu-le o familie acelor copii care nu au șansa să crească alături de cea biologică/extinsă. În plus, SOS Satele Copiilor România sprijină familiile vulnerabile să nu ajungă în impas de separare și să le ofere copiilor lor un mediu adecvat dezvoltării.

În acești mulți ani de activitate în România, SOS SATELE COPIILOR a derulat, pe lângă serviciile de bază, și alte tipuri de servicii, unele cu scop direct educațional.

sos gradinita bucuresti

Grădinițele SOS

Grădinițele SOS din București și Cisnădie (județul Sibiu), ambele fiind acreditate de către Ministerul Educației, pentru a asigura acces la servicii educaționale de calitate pentru preșcolarii din Satele SOS dar și din comunitățile unde acestea își derulau activitatea.

sos tabara cisnadie

Tabăra de Vară SOS

Tabăra de Vară SOS din Cisnădie a oferit gratuit copiilor lipsiți de îngrijirea părintească și celor aflați în situație de risc oportunitatea de a petrece șapte zile într-o zonă cu numeroase puncte de atracție.

sos masina cu jucarii
sos masina cu jucarii
sos masina cu jucarii

SOS Mașina cu jucării

SOS Mașina cu jucării a fost un centru social mobil, de tip Playbus, unic la nivel național, care utiliza jocul ca metodă de educație non formală a copiilor cu vârste între 5 și 12 ani. Mașina cu jucării a ajutat la educația copiilor din București și din țară prin organizarea de activități ludico-educative în centre de zi și rezidențiale, în unități de învățământ (grădinițe și școli), dar și în parcuri. Prin intermediul jocului, SOS Mașina cu Jucării îi implica pe copii în diverse activități cu scopul de a-i ajuta pe aceștia să își dezvolte imaginația, atenția, memoria, capacitatea de concentrare, creativitatea, încrederea în sine, simțul dreptății și egalității, abilitățile motrice.

Află mai multe despre SOS Satele Copiilor România

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.