facebook pixel

Scoala de vara

SOS-Planet-scoala-de-vara2022

Scoala de Vara Bucuresti

Planeta Verii. Școala de vară pentru o învățare creativă

Școala de Vară reprezintă locul în care copilul tău se distrează învățând. Vara aceasta, vă propunem un exercițiu de învățare, creativitate și explorare: prin participarea la programul Școlii de vară, copiii vor dobândi cunoștințe despre natură și vor dezvolta o atitudine de responsabilitate față de natura înconjurătoare. Vacanța de vară 2022 va fi una magică, deoarece se poate transforma în tabăra urbană, adică locul în care ne vom bucura și serba natura împreună. Și, nu în ultimul rând, în Tabăra Urbana din București ne vom îmbogăți descoperind natura, va fi vacanța în care ne vom apropia și mai mult de ea, așa cum și strămoșii noștri au făcut asta cu mii de ani în urmă. Vom fi curioși și uimiți, grijulii și exploratori, apropiați și inspirați. Natura din curtea Școlii de Vară din București SOS Satele Copiilor România conține toate aceste atuuri și va fi gazda și sursa noastră de inspirație pentru o vară verde. Te așteptăm la Școala de Vară pentru copii din București pentru a crea împreună momente speciale, de neuitat!

Perioada de desfășurare a Școlii de Vară: 13 iunie – 19 august 2022

Tabara urbana – locul ideal pentru copilul tau

Scoala de vara Bucuresti – taxe servicii

Program scurt: 420 lei/săptămână sau 1600 lei/4 săptămâni (prețul include gustarea de dimineata, prânz, gustare după-amiază, materiale educaționale)

Program lung: 620 lei/săptămână sau 2150 lei/4 săptămâni (prețul include gustarea de dimineata, prânz, gustare după-amiază, materiale educaționale)

Excursiile și atelierele/spectacolele susținute de colaboratorii SOS Planet au un cost suplimentar.

Discounturi oferite:

– 10% reducere din taxă* în cazul participării fraților (*costurile de masă și cele aferente activităților extra se achită integral)

– 10% reducere din taxă* pentru plata integrală a taxei de participare pentru toate cele 10 săptămâni ale Școlii de Vară (*costurile de masă și cele aferente activităților extra se achită integral).

Reducerile nu se pot cumula.

Ce se întâmplă în Școala de vară?

La Școala de Vară, timp de 10 săptămâni, copiii vor fi ghidați să învețe despre natură (cum au apărut speciile de animale și de plante, diversitatea acestora, răspândirea pe continente), cu focus pe flora și fauna din România și prin explorarea activă a mediului înconjurător, să dezvolte o atitudine de dragoste și respect față de natură și să dobândească cunoștințe și abilități de orientare în natură. Activitățile de la Școala de Vară vor fi gândite pe baza unui program educațional echilibrat, care să îmbine joaca și învățarea, temele de vacanță cu relaxarea, iar astfel vom asigura copiilor o experiență dinamică care să le susțină dezvoltarea.

În tabăra urbana, copiii vor întâlni profesioniști precum: biologi, medic veterinar, ghid montan, specialiști în terapie asistată de animale, activiști pentru protecția mediului etc. Activitățile de vară pentru copiii din cadrul Școlii de vară SOS Planet sunt perfect create cu scopul de a participa la aventuri educaționale, a descoperi lucruri noi și a învăța să apreciem lucrurile cu adevărat importante.

Copii din clasele primare pot beneficia de o experiență inedită în tabăra urbană din București, alaturi de profesioniști și persoane dedicate.

Programul Școlii de Vară

De dimineața până seara, ne vom împărți timpul între grădina SOS și spațiul interior și vom organiza ateliere creative în jurul unei teme săptămânale.

Vom face și excursii, ne vom juca, vom avea și invitați săptămânali și, pornind de la toate lucrurile interesante pe care le vom descoperi, ne vom lăsa creativitatea liberă și vom învăța despre locul important pe care îl ocupă natura în viața noastră.

Acest program de vară este o alternativă pentru cele 10 săptămâni de vacanță școlară.

Scoala de Vara Sector 1 – alege programele zilnice SOS Planet

Program zilnic:
Program scurt:  între 08:30 – 14:00
Program lung:  între 08:30 – 18:00

Vârsta minimă de înscriere: programul se adresează copiilor din clasele primare. Dacă există cel puțin 3 cereri pentru înscrierea unor copii care au finalizat grupa mare și urmează să meargă la școală, pot fi înscriși și copii de această vârstă, în limita locurilor disponibile.

Tabara urbana Bucuresti – locul unde aventura si educatia se armonizeaza

Înscrieri: afterschool@sos-planet.ro și la numărul de telefon +40 771 287 068.

Noutati in Tabara Urbana SOS Planet

Concentrarea atenției – ce trebuie să știe părinții pentru a-i ajuta pe cei mici

Deficitul de atenție la copii nu trebuie considerat a fi o problemă majoră, datorită faptului că fiecare persoană trece prin acest lucru, adulții inclusiv. Este binecunoscut faptul că cei mici deprind mult mai ușor și mai repede diferite abilități atunci când sunt implicați și atrași în anumite activități, ceea ce înseamnă că vor fi atenți […]

Stilul de învățare vizual – copilul tău îl are? Iată ce strategii de învățare poate aborda!

Există mai multe stiluri de învățare: auditiv, kinestezic, prin scriere și citire și vizual. Primul se bazează pe acumularea informațiilor de către copii dacă o aud, cel kinestezic se bazează pe atingerea anumitor lucruri și interacționarea fizică, cel de-al treilea pe citire și refrazare, iar despre cel vizual vei afla mai multe în articolul de […]

Activități creative pentru copii – lasă-l pe cel mic să exploreze lumea

Fiecare copil merită să descopere cât mai bine lumea din jurul lui și, mai ales, să experimenteze o mulțime de lucruri educative pentru dezvoltarea sa. De aceea, părinții sunt sfătuiți să găsească diferite activități pe care să le facă împreună cu cel mic sau să îi ofere șansa copilului de a participa într-un mediu sigur […]

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.