facebook pixel

Valori

Valori SOS Planet After School

Toate demersurile noastre sunt construite și se desfășoară potrivit unui set de valori cunoscute și agreate de membrii comunității SOS PLANET:

Parteneriat și colaborare

Copiii contribuie activ la planificarea și desfășurarea procesului personal de creștere și învățare, iar comunicarea și colaborarea cu părinții sunt piloni centrali ai comunității noastre.

angajament

Blândețe și empatie

Credem într-o educație cu blândețe. Prin joacă și o comunicare empatică, dezvoltăm un mediu sigur, cu respect față de copii, în care ne raportăm la greșeli ca la oportunități de învățare.

incredere

Încredere

În comunitatea noastră, încrederea este fundația pe care construim relații sănătoase, ce dau spațiu fiecărui membru să se manifeste așa cum este el, fără să fie judecat.

credibilitate

Incluziune și impact social

Credem că toți copiii merită acces la servicii educaționale de calitate. De aceea, funcționăm ca un proiect antreprenorial de impact – întregul profit se reîntoarce în organizație cu scopul de a susține accesul la o învățare de calitate pentru toți copiii – indiferent de mediul social din care provin.

curaj

Libertate și autonomie

Programul nostru educațional are în centru învățarea axată pe nevoile și interesele fiecărui copil, astfel încât acesta să aibă încredere în propriile resurse și să-și dezvolte autonomia, gândirea critică și inteligența emoțională.

Consimțământ de utilizare cookies

Colectăm anumite date în timp ce utilizezi site-ul SOS Planet After School, pentru a-ți asigura funcționarea corectă, siguranță în timpul navigării și pentru a respecta reglementările în vigoare. Selectează ACCEPT dacă este în regulă să folosim aceste cookies.